El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Facultats i departaments

Central Queensland University. Faculty of Informatics and Communications

Austràlia

Institució que ofereix estudis relacionats amb la comunicació tant de llicenciatura (B.A.) com de postgrau (M.A. i Ph.D.). La pàgina web informa àmpliament sobre els diferents plans d'estudi i els projectes i les línies d'investigació.

RMIT University. Departament of Communication Studies

Austràlia

Antic Royal Melbourne Institute of Technology. Imparteix estudis del nivell de llicenciatura (B.A.) i postgrau (M.A. i Ph.D.) en les àrees de Journalism, Media Studies, Profesional Communication i Public Relations. El web ofereix informació sobre les línies i els projectes d'investigació, els plans d'estudi i la plantilla docent.

The University of Queensland. Faculty of Arts

Austràlia

La School of English, Media Studies and Art History ofereix diverses llicenciatures i postgraus relacionats amb el camp de la comunicació. Així mateix, l'escola està associada a la revista "Australian Journal of Communication". El web presenta informació dels plans d'estudi, les publicacions, les línies i els projectes d'investigació i la plantilla docent.

University of Canberra. Division of Communication and Education

Austràlia

Centre que ofereix set llicenciatures (B.A.), dos màsters (M.A.) i un doctorat (Ph.D.) relacionats amb la comunicació. El web presenta informació sobre els plans d'estudi, els centres d'investigació i les escoles.

University of Technology Sydney. Faculty of Humanities and Social Sciences

Austràlia

Facultat que acull cinc departaments relacionats amb les ciències de la comunicació, en la qual s'imparteixen diferents cursos de llicenciatura i postgrau. El web informa sobre les seves carreres, els plans d'estudi, la plantilla acadèmica i les línies i els projectes d'investigació. Així mateix, es dóna entrada als seus centres i instituts d'investigació.